Skip to the content

Om Hamton

 

Hej
- Vi är väldigt glada att du hittat hit och hoppas att du vill lära känna oss lite bättre.


Gedigen kunskap & lång erfarenhet

Vi på Hamton har sedan 1995 hjälpt våra kunder att, genom rätt profilering, stärka relationer med affärspartners och anställda.
Med gedigen kunskap och passion för vårt arbete, sätter vi alltid ditt företags behov i främsta rummet.
Det är därför kanske inte så konstigt att våra kunder väljer att återkomma till oss, år efter år, för att få inspiration och vägledning genom hela projektet – stort som litet.

 

Det ska vara tryggt och roligt att handla hos oss

I ryggen har vi välkända varumärken för att kunna garantera att slutprodukten håller högsta kvalitet, till ett pris som passar dig och dina kunder.
Utöver ett brett bas-sortiment av populära produkter, håller vi oss á jour med marknaden och har alltid något nytt och spännande att erbjuda.
I våra showroom hittar du inspirerande utställningar som skiftar med årstidernas växlingar. Hit är du alltid välkommen om du behöver nya idéer eller vill se hur produkten ser ut innan du bestämmer dig.

 

Varför Hamton?

Vi har verkat i branschen i över 20 år och under årens lopp har vi tillskansat oss kunskap man bara kan förvärva över tid. Hos oss arbetar kunnig personal med uppriktigt intresse för din verksamhet. Vi erbjuder alltid våra kunder kostnadsfri rådgivning och förbehållslös offerering, så att du kan fatta trygga beslut grundade på tydlig information.

Ring eller maila någon av våra glada säljare, så berättar vi mer om hur vi, med enkla medel, kan hjälpa till att lyfta din verksamhet.
Du hittar oss alla vardagar i Åbro industriområde i Mölndal, eller när du vill på nätet.

Välkommen till ett smartare sätt att profilera dig!

 

 

Kontakta oss

HAMTON AB

Flöjelbergsgatan 3A

431 35 Mölndal

Tel: 031-706 89 00
E-mail: info@hamton.se

Patrik Jensen

VD/Projektledare
0707-562899
patrik@hamton.se

Alltid snygga grejer och trevlig service!

Emma Ekholm, Webmind